Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Culinaire cadeaus

Kaas in een hip jasje!
Ouderwetse Hollandse boerenkaas mag soms wel iets spannender. Wij ontdekten designkaas. Deze puur Hollandse kaas heeft geen normale gele korst, maar de korst is bewerkt met prints. Een Hollandse boerenkaas in een mooi jasje. Naar de webwinkel.

Een wijnabonnement
Lekker voor de wijnliefhebber: laat elke maand een proeffles uit het maandassortiment thuis bezorgen. Naar de webwinkel.

Advertentie

Het boek ‘Lekker’
Een boek met de leukste uitspraken over eten & drinken! Het boek wordt gepersonaliseerd met de naam van de ontvanger, een origineel cadeau! Naar de webwinkel.

Houten messenblok
Bij het koken is een goede voorbereiding het halve werk. Goede en vlijmscherpe messen zijn belangrijk bij het kokkerellen. Zorg wel dat u er een muntje bij geeft, anders brengt het ongeluk voor de vriendschap! Naar de webwinkel.

Zo ziet deze week (7 april t/m 14 april) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling. 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien