Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Culinaire cadeaus

Kaas in een hip jasje!
Ouderwetse Hollandse boerenkaas mag soms wel iets spannender. Wij ontdekten designkaas. Deze puur Hollandse kaas heeft geen normale gele korst, maar de korst is bewerkt met prints. Een Hollandse boerenkaas in een mooi jasje. Naar de webwinkel.

Een wijnabonnement
Lekker voor de wijnliefhebber: laat elke maand een proeffles uit het maandassortiment thuis bezorgen. Naar de webwinkel.

Advertentie

Het boek ‘Lekker’
Een boek met de leukste uitspraken over eten & drinken! Het boek wordt gepersonaliseerd met de naam van de ontvanger, een origineel cadeau! Naar de webwinkel.

Houten messenblok
Bij het koken is een goede voorbereiding het halve werk. Goede en vlijmscherpe messen zijn belangrijk bij het kokkerellen. Zorg wel dat u er een muntje bij geeft, anders brengt het ongeluk voor de vriendschap! Naar de webwinkel.

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien