Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

'We will wok you': mensen delen massaal culinaire songtitels op Twitter

Het is op social media echt niet altijd lachen, gieren en brullen, maar de sociale netwerken worden wel vaak gebruikt voor grappen. De nieuwste: bekende nummers een culinaire draai geven.

Een culinaire draai geven? Ja, bijvoorbeeld: ‘Zeg Me Dat Het Schnitzel Is’, van Frank Boeijen. Het was Frank Ouderkerk die hiermee begon, maar inmiddels hebben al veel meer mensen op Twitter hierop gereageerd met de hashtag #hoeeetditliedje en dat levert hilarische songtitels op:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien