Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dat wordt smullen: híer koop je nu tompouce-donuts

Ben jij ook zo gek op de tompoucen van Hema? Dan wordt je vast heel erg blij van dit nieuws. Hema speelt in op de donut-trend en brengt een tompouce-donut uit.

Het gaat om een donut met daarin roomvulling. Op de donut ligt -natuurlijk- een roze glazuurlaagje.

Advertentie

Restaurants
In een post op Instagram laat Hema weten dat deze lekkernij vanaf nu verkrijgbaar is in de Hema restaurants. De donuts kosten €1,75 per stuk. Op de gebakafdeling zijn ze nog niet verkrijgbaar.

Glutenvrij
Dit is niet het enige goede nieuws dat Hema brengt. Hema heeft ook een leuk nieuwtje voor iedereen met glutenintolerantie. Als je geen gluten mag, dan kun je de klassieke tompouce en nu ook de tompouce donut niet eten. Maar Hema laat nu weten dat ze werken aan een glutenvrije tompouce. “We streven er naar om ook deze artikelen te kunnen aanbieden en werken hier ook zeker naar toe. Onze bakkerij is druk bezig met ontwikkelingen om dit in de toekomst wel aan te kunnen bieden”, aldus een medewerker van Hema.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

En of ze ernaar smaken, onze nieuwe tompouce donuts! Verkrijgbaar in HEMA restaurants. 🍩

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien