Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Detox met fruit

Je lichaam ontgiften
Soms is het verstandig om je lichaam van binnenuit te reinigen. We wassen de buitenkant, dus waarom zouden we de binnenkant niet schoonmaken?

Detoxen met fruit en groente
Een detox-dieet houdt vaak in dat je geen vast voedsel eet en alleen sappen op basis van water, fruit en ahornsiroop binnenkrijgt. Natuurlijk kun je ook op een minder extreme manier detoxen! Ga veel bewegen, eet rauwe groenten en fruit en drink veel water en kruidenthee. Belangrijk is wel dat je vlees en andere dierlijke producten vermijdt. Je kunt er eventueel voor kiezen om supplementen als appelazijnzuur, knoflook en vitamine C te slikken.

Advertentie

Onbespoten fruit
Het is belangrijk dat je tijdens de detox-kuur alleen onbespoten groente en fruit eet. Kies voor de biologische variant. Eet ’s ochtends als ontbijt alleen fruit. Vooral citrusvruchten als citroen, limoen, mandarijn, grapefruit, en sinaasappel of een zure appel zijn goede vruchten om je lichaam mee te ontgiften. Eet daarna vooral groenten, rauwkost of groentesappen.

Variatie
Het is belangrijk dat je genoeg variatie in je dieet brengt, dan is het gemakkelijker vol te houden. Probeer ook kleine hoeveelheden te eten, verspreid over de hele dag. Verder luidt de boodschap bij een detox-dieet: drink water! Het resultaat van je detox-dieet? Je voelt je fitter, hebt meer energie, verliest gewicht en verbetert je spijsverteringssysteem!

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien