Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dit is dé partytruc om meer dip op je chip te krijgen

Ben jij een echte chipsliefhebber? En plaats je jezelf op verjaardagen dan ook het liefst voor de bak met chips? Dan is deze truc er écht eentje voor jou.

Je kent het wel: je zit op een drukke verjaardag en probeert onhandig je chipje te dippen. Alleen op het puntje of randje van je chip komt wat dipsaus, maar nooit genoeg voor de hele chip. Maar het is natuurlijk niet zo netjes om een chipje waar je al een hapje van genomen hebt, opnieuw in een dip te dopen waar meerdere mensen van eten.

Advertentie

Broodje
Deze truc gaat alles veranderen. Wat je namelijk moet doen is een broodje maken van je chips. Dat gaat zo: je neemt een chipje. Deze haal je door de dip. Waarschijnlijk is één kant van je chip nu rijkelijk bedeeld en de andere kant niet. Nu pak je nóg een chipje en deze haal je ook door de dip. Leg ze nu zo op elkaar dat aan allebei de kanten van de chips dipsaus komt. Geloof ons, als je dit geprobeerd hebt, eet je je chips nooit meer anders.

Chipszak niet in een keer leeg? Dan is dit de manier om ‘m te bewaren. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Delish. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien