Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit willen we proberen: een donut en een kaneelbroodje ineen

Waarschijnlijk slibben je aderen dicht als je er alleen al naar kijkt: een donut met daarin een kaneelbroodje gebakken en dat ook nog eens afgetopt met een laag glazuur.

Doorgewinterde zoetekauwen worden heel gelukkig van een recept dat de New Yorkse chef Thiago Silva bedacht. Hij vond een donut alleen maar saai en bedacht daarom de boel wat interessanter te maken door een kaneelbroodje in de donut te bakken. Als je je zorgen maakt of er wel genoeg calorieën in zitten: de traktatie wordt afgemaakt met een dot roomkaas en een laag glazuur. Smullen!

Advertentie

ZIE OOK: RESTAURANT MAAKT DE UITZINNIGSTE MILKSHAKES DIE JE OOIT ZULT ZIEN

Cinnamon roll donuts ready for service @catch @luis_miguelr nice job! #catchnyc #cinnamonrolldonut Een foto die is geplaatst door Thiago Silva (@chef_thiago) op

Beeld: Instagram

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien