Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Voeg een beetje van dít drankje toe en je pastasaus wordt nog lekkerder

Keukenprins(es) of niet: iedereen kan een lekkere pastasaus in elkaar flansen, toch? Tomaten, een uitje, wat knoflook, basilicum of andere kruiden en voilà. Maar het schijnt dat een heel bijzonder ingrediënt de saus nóg smaakvoller kan maken.

Of nou ja, zo bijzonder is het ingrediënt eigenlijk ook weer niet. Veel mensen drinken er dagelijks meerdere koppen van. Maar in combinatie met je verse spaghetti klinkt het wellicht wat vreemd. Want als het aan de Britse supermarktketen Sainsburry’s ligt, doet koffie namelijk wonderen voor de smaak van je Italiaanse maal.

Advertentie

Alles voor de smaak
Ach, waarom ook niet? We hebben tegenwoordig zoutkorrels in onze chocoladerepen, dus wie weet is dit ook wel een briljante combinatie. Een klein schepje oploskoffie zou je pastasaus een vollere en intensere smaak geven. Het proberen waard, toch? Maar niet boos op ons worden als het verkeerd uitpakt, hè…

En omdat het vrijdag Wereld Pasta Dag is, hebben we nog een handig filmpje voor je.

Dit is hoe je de perfecte portie spaghetti afmeet zónder weegschaal:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Metro UK. Beeld: iStock

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien