Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Voeg een beetje van dít drankje toe en je pastasaus wordt nog lekkerder

Keukenprins(es) of niet: iedereen kan een lekkere pastasaus in elkaar flansen, toch? Tomaten, een uitje, wat knoflook, basilicum of andere kruiden en voilà. Maar het schijnt dat een heel bijzonder ingrediënt de saus nóg smaakvoller kan maken.

Of nou ja, zo bijzonder is het ingrediënt eigenlijk ook weer niet. Veel mensen drinken er dagelijks meerdere koppen van. Maar in combinatie met je verse spaghetti klinkt het wellicht wat vreemd. Want als het aan de Britse supermarktketen Sainsburry’s ligt, doet koffie namelijk wonderen voor de smaak van je Italiaanse maal.

Advertentie

Alles voor de smaak
Ach, waarom ook niet? We hebben tegenwoordig zoutkorrels in onze chocoladerepen, dus wie weet is dit ook wel een briljante combinatie. Een klein schepje oploskoffie zou je pastasaus een vollere en intensere smaak geven. Het proberen waard, toch? Maar niet boos op ons worden als het verkeerd uitpakt, hè…

En omdat het vrijdag Wereld Pasta Dag is, hebben we nog een handig filmpje voor je.

Dit is hoe je de perfecte portie spaghetti afmeet zónder weegschaal:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Metro UK. Beeld: iStock

Memoires van een maîtresse – Deel 52: “Jij hebt je mond gehouden, toch?”

Kapitein

De Kapitein blijkt wispelturig als altijd. Het ene moment is hij gehaast en kortaf en even later verrast hij Sabine spontaan met een tripje naar Ierland. Maar waarom mag ze er tegen niemand iets over zeggen?

“En wat zegt ‘ie dan tegen zijn vrouw?” Eva is ongenuanceerd als altijd. “Ik vraag nooit naar zijn smoezen,” vertel ik. “Oh, je vergeet de realiteit even, voor het gemak. En wat vertel jij dan, aan Thijs en aan je moeder? Voor je het weet, lieg jij ook voor hem, Bien.” Ik laat een stilte vallen. “Lieverd, ik weet dat je dit niet wilt horen allemaal. En i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien