Lion King de musical, 2e kaart halve prijs >

Zoek binnen:

Droombaan gevonden: chocoladeproever gezocht (en ja, het is betaald)

Oké, wij hebben de droombaan van velen gevonden. Je kunt nu je geld verdienen met snoepen van grote repen chocolade. Wie gaat er nú solliciteren?

Mondeléz International, het bedrijf achter Oreo’s en Cadbury’s, heeft maar liefst vier vacatures uitgezet. Het bedrijf zoekt drie ‘chocolate tasters’ en een ‘chocolate & cocoa beverage taster’. En hiervoor word je dus gewoon betaald.

Passie voor zoetigheid
Wat je in huis moet hebben om in aanmerking te komen voor deze geweldige baan? Natuurlijk een passie voor zoetigheid en een geweldig stel smaakpapillen. Daarnaast moet je het leuk vinden om nieuwe producten te testen (vrij logisch), communicatief vaardig zijn en de Engelse taal goed beheersen.

Discussiëren over chocolade
Als je de baan eenmaal binnengesleept hebt, ga je samen met een team van experts en een panel discussiëren over nieuwe chocoladesnacks- en drankjes. Het salaris is niet bijster hoog: zo’n 10 euro per uur, maar dan heb je wel een héérlijke baan.

Moet jij deze baan hebben? Je kunt nu solliciteren via de website van Mondeléz. Wij schatten de kans wel groot in dat je een aantal kilo aankomt: dat moet je dus voor lief nemen.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Bron: Metronieuws.nl. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien