Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Je moet het durven maar het bestaat: frikandellensoep

Ben jij gek op frikandellen? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan pannenkoekenhuis de Boswachter. Het restaurant heeft sinds kort een heuse frikandellensoep op het menu staan, die is afgemaakt met een garnering van frikandellenchips.

Je zou het misschien niet verwachten, maar de soep is nu al een echte hit. ‘’Gasten vinden het heerlijk’’, zegt eigenaresse Yvonne Vestering.

Advertentie

Turkse pizzasoep
Iedere twee weken zet Vestering een bijzondere soep op de kaart. ‘’Vaak gemaakt van de ingrediënten van onze pannenkoeken’’, legt ze uit. ‘’We hadden ook al een Turkse pizzasoep en de Italiaanse pannenkoekensoep.’’ Als de frikandellensoep straks heel goed loopt, is de kans groot dat die wat langer op het menu blijft staan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pannenkoekenhuis De Boswachter (@pannenkoekenhuisdeboswachter) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Instagram

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien