Evita: 10,- korting op geselecteerde voorstellingen

Zoek binnen:

Een gat in je pizza, een gat in de markt

Geen chique gedoe,  gewoon lekker genieten van het mooiste van Italië gecombineerd met Nederlands lef! Er staan veel bijzondere gerechten op de menukaart van Woodstone.

Kleine bolletjes van versgebakken pizzabrood geserveerd met heerlijke knoflookboter of knoflook-rozemarijn sticks vooraf. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende antipasti, salades, pasta’s en diverse pizza’s.

Advertentie

Pizza bij Woodstone
Bij Woodstone kun je een klassieke pizza bestellen zoals een margherita of een quattro formaggi. Daarnaast kun je er ook kiezen voor een pizza bianca, een witte pizza dus, met overheerlijke toppings. De pizza La Passione is echt een aanrader als je van bijzondere smaakcombinaties houdt. Een bianca pizza met vijgen, Italiaanse pancetta, brie, verse rozemarijn en basilicum-pesto met een vleugje balsamicosiroop.

Een gat in je pizza
Voor de eters met minder grote trek, lekkerbekken die een beetje op de caloriëen willen letten of voor als je sowieso nooit een pizza helemaal op krijgt heeft Woodstone iets bedacht: de pizza Bilancia. Deze pizza’s bevatten gemiddeld 30% minder calorieën dan de standaard pizza’s.

In plaats van het vaak toch al wat kleffere en minder knapperige gedeelte in het midden van je pizza, hebben ze het midden voor het gemak gewoon weggelaten en vervangen door een lekkere frisse sla melange. Een gat in de markt, want hoe vaak eet jij bij een pizzeria je pizza tot aan de laatste kruimel toe op of zit je echt te vol als je wel een hele pizza hebt opgegeten omdat deze zo vreselijk lekker was?

Woodstone
De broers Ronald en Oscar zijn sinds maart vorig jaar bezig geweest om hun nieuwe concept tot in de puntjes uit te werken. En dat is te zien. Van een zorgvuldig samengestelde menukaart, fijne grote flessen water op je tafel bij het eten,  mooie servetten, het gebruik van biologische producten, tot aan toetjes voor zowel de grote als de kleine trek, en een goed doel op de kaart.

Toen ze op zoek gingen naar een naam voor hun restaurant kwamen ze erachter dat de de site Woodstone al bestond, maar wel met een hele goed reden. In de prachtige grote oranje Woodstone oven worden nu elke dag de lekkerste pizza’s gebakken. De website waar je alle informatie over het restaurant Woodstone in Haarlem kunt vinden is Woodstonepizza.nl

Je kan bij Woodstone in Haarlem terecht voor lunch en diner. Reserveren kan alleen als je met meer dan 5 personen komt eten.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien