Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Een knap stukje staal!

Blomus Kitchen producten zijn niet alleen maar alledaagse, moderne en praktische producten. Nee, de edelstale producten zijn prachtige aandachttrekkers op het aanrecht! Op www.blomus.com is van alles te vinden. Van fruitschalen tot theesticks, van prachtig vormgegeven juslepels tot een superfraaie fondueset en een geweldig mooie kaassnijder.

Deze kaassnijder is namelijk echt geweldig. Ik weet niet of u het herkent, maar ik vind het in ieder geval verschrikkelijk als ik een blok kaas uit de koelkast haal en er dan weer achter kom dat de kaasschaaf het stuk kaas de laatste keer volledig gemolestreerd heeft. Of van die blokken die eruit zien als een halfpijp en waarbij het dus niet eens meer mogelijk is om de kaas te schaven. Daarom is de kaassnijder van Blomus zo prettig, want het ziet er niet alleen heel stijlvol uit, maar u kunt de kaas op ieder gewenste dikte snijden terwijl u blok kaas er prachtig uit blijft zien en tot het einde opgesneden kan worden.

Advertentie

Voor meer informatie en producten kunt u terecht op  de website van Blomus. Tevens zijn er in Nederland zo’n 200 verkooppunten van Blomus. Er zit er vast eentje bij u in de buurt!

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien