Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Een knap stukje staal!

Blomus Kitchen producten zijn niet alleen maar alledaagse, moderne en praktische producten. Nee, de edelstale producten zijn prachtige aandachttrekkers op het aanrecht! Op www.blomus.com is van alles te vinden. Van fruitschalen tot theesticks, van prachtig vormgegeven juslepels tot een superfraaie fondueset en een geweldig mooie kaassnijder.

Deze kaassnijder is namelijk echt geweldig. Ik weet niet of u het herkent, maar ik vind het in ieder geval verschrikkelijk als ik een blok kaas uit de koelkast haal en er dan weer achter kom dat de kaasschaaf het stuk kaas de laatste keer volledig gemolestreerd heeft. Of van die blokken die eruit zien als een halfpijp en waarbij het dus niet eens meer mogelijk is om de kaas te schaven. Daarom is de kaassnijder van Blomus zo prettig, want het ziet er niet alleen heel stijlvol uit, maar u kunt de kaas op ieder gewenste dikte snijden terwijl u blok kaas er prachtig uit blijft zien en tot het einde opgesneden kan worden.

Advertentie

Voor meer informatie en producten kunt u terecht op  de website van Blomus. Tevens zijn er in Nederland zo’n 200 verkooppunten van Blomus. Er zit er vast eentje bij u in de buurt!

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien