Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Een knap stukje staal!

Blomus Kitchen producten zijn niet alleen maar alledaagse, moderne en praktische producten. Nee, de edelstale producten zijn prachtige aandachttrekkers op het aanrecht! Op www.blomus.com is van alles te vinden. Van fruitschalen tot theesticks, van prachtig vormgegeven juslepels tot een superfraaie fondueset en een geweldig mooie kaassnijder.

Deze kaassnijder is namelijk echt geweldig. Ik weet niet of u het herkent, maar ik vind het in ieder geval verschrikkelijk als ik een blok kaas uit de koelkast haal en er dan weer achter kom dat de kaasschaaf het stuk kaas de laatste keer volledig gemolestreerd heeft. Of van die blokken die eruit zien als een halfpijp en waarbij het dus niet eens meer mogelijk is om de kaas te schaven. Daarom is de kaassnijder van Blomus zo prettig, want het ziet er niet alleen heel stijlvol uit, maar u kunt de kaas op ieder gewenste dikte snijden terwijl u blok kaas er prachtig uit blijft zien en tot het einde opgesneden kan worden.

Advertentie

Voor meer informatie en producten kunt u terecht op  de website van Blomus. Tevens zijn er in Nederland zo’n 200 verkooppunten van Blomus. Er zit er vast eentje bij u in de buurt!

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien