Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Een tweede leven voor tafelaccessoires

Wat is er leuker dan een mooi gedekte tafel bij een gezellig diner? Cook&Co brengt met de nieuwe Second Life tafelasseccoires kleur op tafel.

Vietnamees papiervlechtwerk
Geen wit tafellinnen, maar kleurig papier vlechtwerk. De Second Life placemats, tafellopers, waxinelichthouders en onderzetters zijn geïnspireerd op Vietnamees papiervlechtwerk. De bamboestokjes worden omwikkeld met papier van gebruikte Vietnamese tijdschriften. Voor de waxinelichthouder is een andere techniek gebruikt. Van dunne papierstrookjes zijn kleine rolletjes gemaakt waarmee het glas is beplakt. Deze kleurige Second Life tafelaccessoires leveren niet alleen een origineel gedekte tafel op, u draagt ook nog een steentje bij aan een beter milieu. 

Advertentie

Waxinelichthouder

Origineel cadeau of handige tips
Soms kan het lastig zijn om een origineel cadeau voor iemand te kopen. Bezoek voor inspiratie de kookwinkels van Cook&Co of neem eens een kijkje op de website. Naast het brede assortiment aan keukengadgets voor in en om de keuken biedt Cook&Co ook originele oplossingen voor een leuk cadeau. Wilt u iemand verassen? Dan zijn er niet alleen cadeaubonnen, maar ook vrolijke cadeaudozen die u zelf kunt vullen met passende artikelen. Kent u trouwens de betekenis van A la ficelle? Of weet u van rissoleren betekent? Op de website vindt u een A tot Z alfabet met de betekenissen van veel gebruikte keukentermen en handige tips voor bijvoorbeeld het schoonmaken van uw theepot of grillen op de barbeque.

Benieuwd naar andere producten van Cook&Co, cadeaubonnen of handige tips? Kijk op de website voor meer informatie.

Cook & Co

Meer wooninspiratie

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien