Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Eet en blijf slank als een Diva

”Omhels je innerlijke diva, alleen het beste is goed genoeg.”

Eierkoekvrij
Het Diva Dieet zit boordevol glamour, is gegarandeerd eierkoekvrij en zorgt ervoor dat die kilo’s die eraf zijn gegaan er niet zo snel weer aankomen. Het Diva Dieet is namelijk niet zomaar een dieet, het is een levensstijl geïnspireerd op de glamourkoninginnen van vroeger, zoals Joan Collins, Mae West en Marlène Dietrich. Nadat het leven van deze Diva’s uitvoerig is bestudeerd, blijkt dat er geen eierkoek, koolhydratenban of calorieën tellen aan te pas komt.

Advertentie

”Drink ‘s ochtends twee glazen warm water. Werkt fantastisch om de darmen in beweging te krijgen.”

Blijven genieten
Kleine porties, minder eten in meer gangen, tafelen in plaats van eten, vers voedsel en weinig vlees zijn de termen die je in de gaten moet houden. Gedraag je als een Diva, juist wanneer je eet. Bij het Diva Dieet mag je alles eten en drinken wat jij wilt, zo lang je maar eet met het divagedrag in je achterhoofd. Geniet van elke hap, laat het eten je smaken, neem tijd voor je eten en zorg ervoor dat je zittend eet.

”Ga na het eten op je buik liggen. Zoals Katherine Hepburn deed. Zo masseer je de darmen.”

Nog 70 recepten tot de slanke taille
Het Diva Dieet is niet bedoeld als crashdieet, maar juist voor de lange termijn. Het boek bevat genoeg recepten, ruim 70 om op lange termijn te werken aan een slanke taille. De recepten zijn ook meer richtlijnen als regels, uiteindelijk komt het erop neer dat je eet wat jij lekker vindt. Wanneer je de basis tot je hebt genomen, heb je waarschijnlijk genoeg inspiratie om zelf recepten te bedenken.

”Eet samen met anderen. Tijdens het eten ben je bewust bezig met je zintuigen, dus je lijf.”

Divadieet-artikel-materiaal

Sap en soep?

Het starten met het Diva Dieet is heel gemakkelijk. Voor minimaal één week, maar het liefste twee, hou je precies bij wat je eet op een dag. Probeer daarbij ook te beschrijven hoeveel producten van de dag vers zijn en noteer ook waar je eet. Hierna begint het dieet. Meestal als je begint met afvallen verlies je eerst twee kilo aan vocht, die er direct weer aan komt als je weer gewoon gaat eten. Om die reden draait het eerste weekend erom dat je vochtafdrijvend te werk gaat. Sap drinken en soep eten. Na het eerste weekend gaat het echte Divadieetplan van start. Er zijn genoeg recepten om de eerste vier weken door te komen, daarna ben je in principe gewend aan een gematigder eetpatroon.

”Wees vergevingsgezind naar jezelf. Ben je een dag doorgeslagen? Geen reden om op te geven. Geniet ervan en pak je regime de volgende dag weer op.”

Gelijk beginnen?
Direct aan de slag met het Diva Dieet? Download hier het Dagboek waar je kan vermelden wat je een week lang hebt gegeten. Daarnaast kan je hier echte  Diva recepten downloaden van Sophia Loren, Katherine Hepburn en Marlene Dietrich.

Winnen!
Wilt u de Diva Dieet shake maken? Kijk hier voor het recept! Om de shake te maken heeft u natuurlijk wel de echte Diva Dieet shaker nodig! Lees ook de overige spelvoorwaarden. Deze winactie is afgelopen, voor meer winacties gaat u naar de winpagina van Libelle.nl.

Diva Dieet – Dorien Goertzen en Melanie Wisse, uitgeverij Scriptum.
ISBN: 9789055947805. Prijs: 17,95
Verschenen: februari 2011

boekentips winnen

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien