Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Mmm: bij dít chocolademerk stel je binnenkort je eigen reep samen

Droom jij al enige tijd van een pure chocladereep met zeezout, ananas én knettersuiker, maar hebben ze deze gekke combinatie niet in de schappen liggen? Goed nieuws: bij Tony Chocolonely kun je vanaf volgende week je eigen reep samenstellen.

Daarnaast kun je ook de verpakking ontwerpen, inclusief eigen tekst.

Advertentie

Mix & match
Als eerste kies je de chocoladesoort uit: melk, puur, wit óf een mix van de chocoladesoorten. Daar kun je vervolgens eigen toppings aan toevoegen. De chocoladefabrikant heeft 20 verschillende soorten. Ten slotte kies je de kleuren van je verpakking uit en kun je nog een leuke tekst toevoegen.

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien