Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Eigenwijze pizza’s

John: ‘Mijn filosofie over pizza is eenvoudig: less is more. Concentreer je liever op één smaak dan op een heleboel verschillende. Ik maak veel liever een hoop kleine pizza’s met slechts een paar goede ingrediënten dan één grote pizza waar alles op elkaar gestapeld is.’

Pizza eigenwijs is een veelomvattend boek met recepten van klassieke Italiaanse pizza’s en nieuwe pizza’s, gecreëerd door de Australische wereldkampioen pizzabakken John Lanzafame.

Advertentie

John bewijst de pizzabakkers die hem voorgingen eer door alom bekende pizzarecepten op te nemen, zoals de pizza Margherita en de pizza peperoni, maar presenteert daarnaast zijn eigen meesterwerken. Van gehaktballetjes tot marshmallows en van prosciutto tot pompoen: John’s pizzarecepten zijn gemakkelijk te maken, zijn origineel en – het allerbelangrijkst – het resultaat is overheerlijk!

John Lanzafame was chefkok in diverse restaurants en is eigenaar van het beroemde restaurant Lanzafame in het centrum van Sydney. Hij is een hartstochtelijk aanhanger van de regionale Italiaanse keuken en wordt door zijn collega’s geroemd om zijn eenvoudige ideeën en zijn perfectie ‘op het bord’. Hij is de huidige wereldkampioen pizzabakken en vertegenwoordigde Australië op de Culinary Olympics in 2008 in Duitsland. John was te zien in het Britse tv-programma Ready Steady Cook.Pizza eigenwijs – John Lanzafame, Uitgeverij Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN 9789059562899, Prijs € 16,95, Genre kookboeken, Soort paperback
Verschijningsdatum maart 2009

U kunt Pizza eigenwijs van pizzakoning John Lanzafame hier bestellen.

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien