Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Fan van glühwein? Dan word je vast héél blij van deze nieuwe snack

De winter lijkt nog ver weg te zijn, maar voor je het weet moet je weer met muts en wanten de deur uit. In die barre tijden kun je je tegoed doen aan snert, rookworst, warme choco en… deze nieuwe snack!  

Bij Hema zijn ze wel fan van originele smaakjes en ook deze winter komen ze weer met een bijzonder product: popcorn met de smaak van glühwijn. Ja, echt!

Advertentie

En dat is niet de enige bijzondere smaak… Ook popcorn met kalkoensmaak is nieuw in het assortiment. Heel winters, maar ook wel een beetje apart. De zakken zijn te koop voor €2, in de winkels en online. Durf jij het aan?

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock.

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien