Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Fiadone

Nagerecht voor 8-10 personen
-6 eieren, gescheiden
– 150 g fijne tafelsuiker
– 500 g brocciu (verse schapenkaas), roomkwark of ricotta
– geraspte schil van 1 citroen
– 250 g frambozen
– sap van ½ citroen
– 1-2 el poedersuiker

Bereidingstijd

Advertentie

  • Klop de eidooiers met de suiker tot een schuimig mengsel.
  • Roer er de kaas en citroenrasp door.
  • Klop de eiwitten stijf en spatel deze door het eidooiermengsel.
  • Schenk het mengsel in een ingevette springvorm van circa 24 cm doorsnede en bak de fiadone 30-45 min. in een voorverwarmde oven op 180°C.
  • De fiadone is klaar als deze is gestold.
  • Laat in de vorm afkoelen.
  • Pureer de frambozen met citroensap en poedersuiker en serveer dit bij de fiadone.

Bereiden: circa 15 min. Oventijd: 30-45 min. Ca. 240 kcal p.p.

Productie en receptuur: Marlies Batelaan.

nagerechten

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien