Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Fiadone

Nagerecht voor 8-10 personen
-6 eieren, gescheiden
– 150 g fijne tafelsuiker
– 500 g brocciu (verse schapenkaas), roomkwark of ricotta
– geraspte schil van 1 citroen
– 250 g frambozen
– sap van ½ citroen
– 1-2 el poedersuiker

Bereidingstijd

Advertentie

  • Klop de eidooiers met de suiker tot een schuimig mengsel.
  • Roer er de kaas en citroenrasp door.
  • Klop de eiwitten stijf en spatel deze door het eidooiermengsel.
  • Schenk het mengsel in een ingevette springvorm van circa 24 cm doorsnede en bak de fiadone 30-45 min. in een voorverwarmde oven op 180°C.
  • De fiadone is klaar als deze is gestold.
  • Laat in de vorm afkoelen.
  • Pureer de frambozen met citroensap en poedersuiker en serveer dit bij de fiadone.

Bereiden: circa 15 min. Oventijd: 30-45 min. Ca. 240 kcal p.p.

Productie en receptuur: Marlies Batelaan.

nagerechten

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien