Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Frietfans opgelet: deze nieuwe trend combineert jouw 2 favoriete snacks

Als kind kon je zonder je te schamen zeggen dat je lievelingseten friet was, maar volwassenen willen dit wat minder snel toegeven. Ben jij stiekem ook nog steeds fan van friet? Wie weet is de nieuwste snack ook iets voor jou.

Een patatje met is bij ons heel populair, maar aan de andere kant van de wereld pakken ze het anders van. In Australië is er namelijk een café dat friet niet met mayonaise combineert, maar met ijs. En deze combinatie van zout, zoet, warm en koud valt ook nog eens erg goed in de smaak. Zo is de variant met truffel en roomijs al populair op social media:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be/nl. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien