Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Op deze plek scoor je nu een frikandel speciaal-pannenkoek

De frikandel is met regelmaat het lijdend voorwerp van fantasierijke koks. Na de frikandellenvlaai en de loempidel (een kruising tussen een loempia en een frikandel) is er nu iemand aan de haal gegaan met frikandellen en pannenkoeken.

Het resultaat: de frikandel speciaal-pannenkoek. Deze pannenkoek wordt gebakken in Polles Keuken; een restaurant in de Efteling. Het is precies wat je kunt verwachten: een pannenkoek overladen met stukjes frikandel, currysaus, mayonaise en ui en hij kost 13 euro.

Advertentie

Seizoenspannenkoek
Het vereist naast stevige trek ook een goede dosis lef om de pannenkoek tussen attracties als De vliegende Hollander en Joris en de draak door te verorberen. Overigens gaat het hier om een seizoenspannenkoek. Mocht het water je nu in de mond lopen, is het dus verstandig niet al te lang meer te wachten met een dagje Efteling.

Dol op pannenkoeken, maar niet de combinatie met frikandellen? Met een scheutje chocolademelk maak je deze heerlijke chocoladepannenkoeken: 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Editie NL. Beeld: Instagram, iStock

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien