Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Op deze plek scoor je nu een frikandel speciaal-pannenkoek

De frikandel is met regelmaat het lijdend voorwerp van fantasierijke koks. Na de frikandellenvlaai en de loempidel (een kruising tussen een loempia en een frikandel) is er nu iemand aan de haal gegaan met frikandellen en pannenkoeken.

Het resultaat: de frikandel speciaal-pannenkoek. Deze pannenkoek wordt gebakken in Polles Keuken; een restaurant in de Efteling. Het is precies wat je kunt verwachten: een pannenkoek overladen met stukjes frikandel, currysaus, mayonaise en ui en hij kost 13 euro.

Advertentie

Seizoenspannenkoek
Het vereist naast stevige trek ook een goede dosis lef om de pannenkoek tussen attracties als De vliegende Hollander en Joris en de draak door te verorberen. Overigens gaat het hier om een seizoenspannenkoek. Mocht het water je nu in de mond lopen, is het dus verstandig niet al te lang meer te wachten met een dagje Efteling.

Dol op pannenkoeken, maar niet de combinatie met frikandellen? Met een scheutje chocolademelk maak je deze heerlijke chocoladepannenkoeken: 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Editie NL. Beeld: Instagram, iStock

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien