Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Frittata met lente-ui

Hoofdgerecht voor 4-6 personen

Ingredienten

Advertentie

  • 8-10 lente-uitjes, in schuine ringen
  • 2-3 el olijfolie
  • 8 eieren
  • zout
  •  peper
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Bak de lente-ui circa 6 min. op zacht vuur in de olie in een koekenpan van circa 22 cm doorsnede.
  2. Klop de eieren los met zout en peper en roer de lente-ui en kaas erdoor.
  3. Schenk het eimengsel in de nog vette koekenpan en bak de frittata op zacht vuur tot de bovenkant bijna
    gestold is.
  4. Keer de frittata met behulp van een deksel en bak de onderkant nog heel even.

Bereiden: circa 25 min. Kcal: Circa 225 kcal p.p.

recepten uithetblad

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien