Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Frittata met lente-ui

Hoofdgerecht voor 4-6 personen

Ingredienten

Advertentie

  • 8-10 lente-uitjes, in schuine ringen
  • 2-3 el olijfolie
  • 8 eieren
  • zout
  •  peper
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Bak de lente-ui circa 6 min. op zacht vuur in de olie in een koekenpan van circa 22 cm doorsnede.
  2. Klop de eieren los met zout en peper en roer de lente-ui en kaas erdoor.
  3. Schenk het eimengsel in de nog vette koekenpan en bak de frittata op zacht vuur tot de bovenkant bijna
    gestold is.
  4. Keer de frittata met behulp van een deksel en bak de onderkant nog heel even.

Bereiden: circa 25 min. Kcal: Circa 225 kcal p.p.

recepten uithetblad

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien