Fudgy mokka brownies

Heb je lekkere, zoete trek? Denk dan eens aan het maken van deze overheerlijke, romige brownies!
Wat heb je nodig? (ca 15 stukken)
- 250 g gezouten boter
- 150 g pure chocolade, in kleine stukjes
- 2 zakjes espressopoeder
- 600 g bruine basterdsuiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 5 eieren
- 125 g bloem
- 1 el kaneel
- snuf zout
Zó maak je het!
- Verwarm de oven voor op 175 graden zet het rek in het midden.
- Vet een bakplaatje in van 30×20 cm. Bestuif met wat bloem en klop het overtollige deel eruit.
- Smelt de chocolade met boter en espressopoeder au bain marie, roer af en toe voorzichtig door. Haal dan de kom van de pan en laat het wat afkoelen.
- Klop de eieren met de basterdsuiker en de vanillesuiker tot een schuimige massa.
- Zeef de bloem, kaneel en zout boven het eier-suikermengsel, schep het met een spatel voorzichtig door en doe hetzelfde met het chocolademengsel.
- Giet het beslag in de bakvorm en bak het ongeveer 25 tot 30 minuten.
- Laat de koek helemaal afkoelen voordat je hem in blokken snijdt.