Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Geniaal: dit is de functie van het tweede gaatje van een flesje sojasaus

Mensen die graag sushi eten kennen het flesje sojasaus met de rode dop maar al te goed. Een handig flesje waar je gemakkelijk wat sojasaus mee in een kommetje of over een gerecht schenkt. Maar dat flesje heeft een nog veel handigere verborgen functie.

Wanneer je de sojasaus in een kommetje voor bij de sushi giet, kan er weleens een druppel op tafel of op het aanrecht of fornuis achterblijven. Laat dat flesje sojasaus nou net een verborgen functie hebben om dat te voorkomen.

Advertentie

Twee gaatjes op flesje sojasaus

Op het TikTok-account van sterkindekeuken.nl is deze lifehack een ware hit. In de video laten ze zien dat de fles sojasaus niet één maar twee gaatjes heeft. Door je vinger op het gat waar je niet mee schenkt te leggen, stopt het schenken en blijven er dus geen druppels achter. Het werkt echt:

 

@sterkindekeuken.nlWanneer kwam jij erachter? 🤷♂️ ##sojasaus ##foodhack ##lifehack♬ Send Me on My Way – Vibe Street

 

Lekker én gezond: quinoa-sushi met avocado en komkommer:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: TikTok. Beeld: iStock

flesje sojasaus - Libelle

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien