Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Ga op bezoek bij Meneer Chocola

Brede chocola?
Meneer Chocola is een chocolaterie in Scheveningen waar je workshop kan volgen, chocola kan proeven of chocola kan kopen. Of zoals Meneer Chocola zelf zegt: “Meneer Chocola levert chocolade in de breedste zin van het woord. Dit kan variëren van taarten, desserts, bonbons, friandises en het verzorgen van chocolade workshops.’’ Chocola delen
”Koken moet in je vingers zitten, je moet de smaken begrijpen en er mee om kunnen gaan. Maar de patisserie gaat nog een stapje verder….het is een stukje scheikunde, waar heel veel koks moeite mee hebben en zelfs een beetje bang voor zijn. De passie voor chocola willen wij delen met andere chocolade-liefhebbers in Nederland!’’ Aldus Boris Vermolen en Ted Hendriks.

Voor kinderen én volwassenen
Meneer Chocola is ideaal voor een kinderfeestje, bijvoorbeeld de workshop taartjes versieren of chocolade bonbons maken. Maar ook volwassenen zijn welkom, denk bijvoorbeeld aan de workshop desserwijn proeverij of de espresso workshop. Daarnaast ben je altijd welkom om te komen proeven.

Advertentie

Meneer Chocola’s atelier
De workshops vinden plaats in het atelier in Scheveningen, maar kunnen eventueel ook op locatie gegeven worden. Kijk voor meer informatie op de website van Meneer Chocola.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien