Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Met deze handige gadget heb je nooit meer vieze vingers door chips

Nu een groot deel van de Nederlanders de komende maanden meer tijd doorbrengt op de bank, is de kans ook aanwezig dat we daar heel misschien, heel af en toe, misschien net iets te vaak, ook een zak chips bij pakken.

Met een zak chips op de bank ploffen, is natuurlijk heerlijk. Maar nadeel: die vieze, vette vingers, of vingers die de volgende dag nog ruiken naar de chips die je de avond daarvoor hebt gegeten. Goed nieuws: er is een gadget waar je dat mee kunt voorkomen.

Advertentie

Chip finger

Er is namelijk een gadget op de markt met de naam ‘chip finger’. En dat is precies wat je denkt dat het is: een soort siliconen houder die je op je vingers kunt schuiven wanneer je chips eet. Hierdoor kun je gewoon vrolijk in de zak graaien zonder dat je daar vieze handen van krijgt.

De gadget is voor nu alleen nog verkrijgbaar via Amazon, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat-ie niet heel snel heel populair wordt over de hele wereld.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be. Beeld: iStock

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien