Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Met deze handige gadget heb je nooit meer vieze vingers door chips

Nu een groot deel van de Nederlanders de komende maanden meer tijd doorbrengt op de bank, is de kans ook aanwezig dat we daar heel misschien, heel af en toe, misschien net iets te vaak, ook een zak chips bij pakken.

Met een zak chips op de bank ploffen, is natuurlijk heerlijk. Maar nadeel: die vieze, vette vingers, of vingers die de volgende dag nog ruiken naar de chips die je de avond daarvoor hebt gegeten. Goed nieuws: er is een gadget waar je dat mee kunt voorkomen.

Advertentie

Chip finger

Er is namelijk een gadget op de markt met de naam ‘chip finger’. En dat is precies wat je denkt dat het is: een soort siliconen houder die je op je vingers kunt schuiven wanneer je chips eet. Hierdoor kun je gewoon vrolijk in de zak graaien zonder dat je daar vieze handen van krijgt.

De gadget is voor nu alleen nog verkrijgbaar via Amazon, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat-ie niet heel snel heel populair wordt over de hele wereld.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be. Beeld: iStock

Lees meer

Ryanne van Dorst: “Ik praat al snel te veel, ik zeg alles wat in me opkomt”

Ryanne van Dorst - Libelle

Premium

Ryanne van Dorst (35) is muzikant en programmamaker. Ze maakt de podcast Apodcalypse over artiesten en hun muziek. Ryanne heeft een vriendin en woont in Rotterdam.

Waarom moeten we je podcast Apodcalypse luisteren?
"Dat hóeft niet, maar ik wilde voordat de wereld vergaat nog één keer door mijn platenkast lopen. In de podcast luister ik van elke plaat één nummer. Als je meeluistert, leer je misschien nieuwe muziek kennen. Het

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien