Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Laat dit géén 1 april-grap zijn: de 'loempidel' komt op de markt

Na de frikandellenvlaai en de krokettenlasagne, komt er nu een heel nieuwe snack op de markt. Het is een combinatie van een loempia en een frikandel.

Want: stel je voor dat je in de snackbar staat en niet kunt kiezen tussen een loempia of een frikandel. Dan kies je toch gewoon voor de loempidel?

Advertentie

Combinatie
Zo zou de nieuwe snack van fabrikant VanReusel heten. Het is een frikandel met een krokant jasje, zoals die van een loempia. Ook is in de snack al een ‘speciaal loempidellensausje’ aangebracht.

1 april?
Vanaf 14 maart zal de loempia gevuld met frikandel worden verkocht. Zal het een serieus nieuwtje zijn of is het misschien toch een héél vroege 1 april-grap? We hopen het niet!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien