Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Met deze 2 ingrediënten maakt Meghan Markle haar bananenbrood nóg lekkerder

Nu we in quarantaine zitten, lijkt het wel alsof iedereen de hele dag door bananenbrood aan het bakken is. Geldt dat ook voor jou? Dan heeft Meghan Markle de tip om die nóg lekkerder te maken.

Bananenbrood is makkelijk zelf te maken en hartstikke lekker. Geen wonder dat het zo in populariteit is gestegen. Dat bananenbrood lekker is, wist Meghan Markle allang. Zo nam ze in 2018 tijdens een bezoek aan een familiebedrijf in de Australische stad Dubbo als geschenk voor de familie een zelfgemaakt bananenbrood mee. Dat onthulde Benita Woodley, de eigenaar van de boerderij, na het bezoek van Harry en Meghan.

Advertentie

Meghan vertelde dat ze het bananenbrood altijd extra lekker maakt door aan het beslag wat chocoladeschilfers en gember toe te voegen. Klinkt best lekker, niet waar?

Nooit genoeg banaan

En het lijkt erop dat Harry ook regelmatig in de keuken staat. Zo vertelde Benita dat hij zijn vrouw geruststelde, nadat ze zich zorgen maakte of ze niet te enthousiast was geweest met de bananen. “Maar de hertog zei dat er in bananenbrood nooit te veel banaan kan zitten.”

Heb je oude bananen over, maar bak je liever een keer iets anders dan een bananenbrood? Maak er deze gezonde bananenmuffins van:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Red Online UK. Beeld: Getty Images

Presentator Harm Edens: “Van tegenslag word ik strijdlustig”

Harm Edens - Libelle.nl

Premium

Dat het rare tijden zijn, kan Dit was het nieuws-presentator Harm Edens (58) eigenlijk niet meer horen. Hij maakt zich grote zorgen over de wereld, al ziet hij ook lichtpuntjes. Een gesprek over de liefde, het vaderschap en humor in tijden van crisis.

Als klein kind kwam Harm Edens erachter dat als je wat aarde en een eikel in een zelfgekleid potje duwt, daar wat water bij doet en de bovenkant afdekt met plastic, er een plantje uitkomt. En dat dat plantje een eikenboompje kan worden. “Ik vond dat magisch, ben meteen overal in mijn omgeving van die Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien