Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Gek op Gin-Tonic? Dan is ‘Glu Gin’ je favoriete drankje deze winter!

Drink jij in de zomer het liefst Gin-Tonics, maar vind jij het in de winter hier nét iets te koud voor? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je kunt je favoriete drankje namelijk heel makkelijk omtoveren in een heerlijke wintervariant.

In plaats van een glühwein, zit jij deze winter aan een ‘Glu Gin’.

Advertentie

Lekker warm
Een Glu Gin is eigenlijk gewoon een warme variant van een koude gin-tonic. Het drankje is geïnspireerd door de bekende glühwein, maar qua smaak blijft het dicht bij een gewone gin-tonic.

Zó maak je het klaar
En het fijne is: je kunt dit drankje heel gemakkelijk zelf thuis maken! Je hier onder andere wat kaneel, kruidnagel, sinaasappel en bessen voor nodig. In dit filmpje kun je zien hoe precies een Glu Gin kunt klaarmaken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: YouTube. Beeld: iStock

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien