Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Opmerkelijk: dankzij deze geurkaars ruikt je huis naar Quarter Pounder

De hamburger Quarter Pounder bestaat binnenkort 50 jaar. Om dat te vieren lanceert de McDonald’s wel een hele opmerkelijke lijn met geurkaarsen: de Quarter Pounder-geurkaars.

Advertentie

Geur

De indringende geur die je kent als je in de McDonald’s staat, kun je dus binnenkort ook in huis halen. Je kunt kiezen uit verschillende Quarter Pounder-geuren. Zo kun je gaan voor een geurkaars die ruikt naar gehakt, kaas, augurk, brood, ketchup of ui. Geen fan van deze geurkaars, maar wel van de Quarter Pounder? Er worden ook handschoenen, kalenders, shirts en stickers uitgebracht.

Wanneer de McDonald’s deze kaarsen lanceert, is nog niet bekend. Op de website staat alleen: ‘coming soon’. Het zou daarom zomaar kunnen dat het een ludieke 1 april grap is.

Zelf een lekkere burger maken? Zo worden ze extra sappig:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf. Beeld: iStock

20 vragen aan Lex Uiting: “Er zijn anderen die beter zijn, maar ik kan óók iets”

Lex uiting - Libelle

Premium

Presentator Lex Uiting (33) bracht onlangs het nummer Danse Ôs Vreej uit, als eerbetoon aan 75 jaar vrijheid. Hij woont met zijn vriendin Suus in Amsterdam.

Waarom heb je het nummer Danse Ôs Vreej uitgebracht?
“Het is het meest persoonlijke liedje dat ik ooit heb geschreven. Het is het verhaal van mijn omaatje, zij is nu 90. Ik was bij haar op bezoek en ze vertelde over de oorlog, hoe ze tijdens de bevrijding al die jaren oorlog van zich heeft afgedanst.”

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien