We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Gezond & snel eten met de steam case

De steamcase is erg handig om uw maaltijden mee te bereiden in de oven of magnetron. Ook fijn als u simpelweg geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Hoe werkt het?
Het stomen van eten is gezond doordat het eten zonder olie of boter wordt gegaard. Er zit meer smaak, kleur en geur aan het eten en er zitten meer vitamines en mineralen in een stoommaaltijd. De schaaltjes (gevuld met water) worden in de oven verhit. Zo wordt het water omgezet in stoom.

Advertentie

Handige maten
De Steam Case is bestand tegen hoge temperaturen in de oven en magnetron en kan in de vaatwasser. De handige keukenhulp is verkrijgbaar in verschillende maten van 1 tot 5 personen. U kunt kiezen uit de kleuren rood, wit, zwart, roze en groen.

Leuk cadeau
Er is ook een special gift edition te koop met een receptenboekje als leuke extra. De Steam Case met receptenboek is een ideaal cadeau voor vrienden en familie die vragen om: het maken van eenvoudige gerechten en gezond en lekker eten. De steam cases zijn verkrijgbaar bij o.a.: De Bijenkorf en speciaalzaken.

Lékué
Lékué is wereldwijd bekend als het gaat om het ontwikkelen van siliconen innovaties in de keuken. ‘Producten om bij te glimlachen’ is het motto van de Spaanse onderneming. Het bedrijf begon in de jaren 70 met het ontwikkelen van o.a. rubberen ijsklontbakjes. Functionaliteit, kwaliteit, innovatie en speciale design vormen de basis van van Lékué.

wooninspiratie

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien