Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Gezond & snel eten met de steam case

De steamcase is erg handig om uw maaltijden mee te bereiden in de oven of magnetron. Ook fijn als u simpelweg geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Hoe werkt het?
Het stomen van eten is gezond doordat het eten zonder olie of boter wordt gegaard. Er zit meer smaak, kleur en geur aan het eten en er zitten meer vitamines en mineralen in een stoommaaltijd. De schaaltjes (gevuld met water) worden in de oven verhit. Zo wordt het water omgezet in stoom.

Advertentie

Handige maten
De Steam Case is bestand tegen hoge temperaturen in de oven en magnetron en kan in de vaatwasser. De handige keukenhulp is verkrijgbaar in verschillende maten van 1 tot 5 personen. U kunt kiezen uit de kleuren rood, wit, zwart, roze en groen.

Leuk cadeau
Er is ook een special gift edition te koop met een receptenboekje als leuke extra. De Steam Case met receptenboek is een ideaal cadeau voor vrienden en familie die vragen om: het maken van eenvoudige gerechten en gezond en lekker eten. De steam cases zijn verkrijgbaar bij o.a.: De Bijenkorf en speciaalzaken.

Lékué
Lékué is wereldwijd bekend als het gaat om het ontwikkelen van siliconen innovaties in de keuken. ‘Producten om bij te glimlachen’ is het motto van de Spaanse onderneming. Het bedrijf begon in de jaren 70 met het ontwikkelen van o.a. rubberen ijsklontbakjes. Functionaliteit, kwaliteit, innovatie en speciale design vormen de basis van van Lékué.

wooninspiratie

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien