Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Granita van mango

Nagerecht voor 4-6 personen
2-3 mango’s (500 g vruchtvlees)
1½-1¾ dl suikersiroop*
het sap van ½ citroen

Bereidingswijze:

Advertentie

  1. Pureer de mango in een keukenmachine en voeg de suiker­siroop en het citroensap toe.
  2. Doe dit mengsel over in een diepvriesdoos en laat het in de koelkast in circa 6 uur bevriezen.
  3. Roer het ijs aan het einde goed los met een vork, zodat er mooie kristallen ontstaan.

Bereidingstijd: circa 15 min. Opstijven: circa 6 uur.

Circa 160 kcal p.p.

Suikersiroop
Breng 2 dl water met 250 g kristalsuiker aan de kook en laat het mengsel zachtjes koken tot de suiker is opgelost. Laat de siroop afkoelen. Deze suikersiroop is in de koelkast lang te bewaren.

nagerechten

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Renée Frinking.

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien