Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dít is de enige juiste manier om een groot paasei open te maken

Pasen staat voor veel mensen in het teken van een brunch of lunch en daar kunnen paaseieren natuurlijk niet bij ontbreken. Staat er dit jaar zo’n extra grote variant op tafel? Die kun je het beste op déze manier openbreken.

Er zijn maar weinig mensen die zo’n groot chocoladepaasei netjes door de helft kunnen breken. In de meeste gevallen breekt het ei in tientallen kleine stukjes en zit de hele tafel onder de chocolade. Dat moet handiger kunnen en daar heeft de Britse chocolatier Kiri Kalenko het antwoord op.

Advertentie

Gooien
Country Living vroeg de chocolatier wat nou de beste techniek is om zo’n groot chocoladepaasei te breken. Haar antwoord vonden wij nogal onverwacht. Zij zegt namelijk dat je het paasei het beste kapot kunt ‘gooien’ op de tafel. Ook werkt het goed om met het om de tafel te tikken zodat het breekt. Je kunt dat het beste met de zijkant van het paasei doen, dat is de plek die het snelst breekt.

Kamertemperatuur
Wil je het ei niet helemaal opeten? Leg het dan in ieder geval níét in de koelkast, maar bewaar het in folie op kamertemperatuur.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Countryliving.com. Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien