Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Een hele dag naar hartenlust snacken? Het kan op dít frituurfestival

Is het altijd al jouw droom geweest om een keer de hele dag te genieten van lekkere frituursnacks? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Op 2 juni wordt er namelijk in Groningen een heus frituurfestival georganiseerd.

De slogan ‘vet als vanouds, maar dikker dan ooit’ maakt in elk geval duidelijk dat je deze dag niet met een knorrende maag hoeft rond te lopen.

Advertentie

Lekker eten en leuke muziek
Op het festijn kun je de hele dag genieten van bitterballen, hamburgers, kroketten en allerlei andere snacks die rechtstreeks uit de frituur komen. Het festival vindt zowel binnen als buiten plaats en is voor volwassenen en kinderen. Tussen al het eten door kan er ook nog gedanst worden op muziek van livebands.

Snertkroket
Wat het festival misschien nog wel éxtra leuk maakt, is dat er naast de doorsneesnacks ook wat meer excentriekere snacks te vinden zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een snertkroket, bitterballen gevuld met ei, een insectenfrikadel of een kroketje carbonara? Daarnaast is er ook nog een kans om je eigen variatie te bedenken op je lievelingssnack.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien