Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Een droom die uitkomt: je kunt binnenkort een hele zak Cornetto-puntjes eten

Heerlijk zo’n Cornetto, zelfs als het stiekem al een beetje herfst is. En natuurlijk eet je het ijsje altijd voor die beloning in het hoorntje.

Want, eerlijk: dat puntje van koek en chocolade, dat is het lekkerste deel van het ijsje.

Advertentie

Nou, binnenkort kun je een hele zak kopen met alleen maar Cornetto-puntjes erin. Ze heten Muddy Bites. Wanneer ze precies in Nederland te koop zijn is nog niet bekend, maar het product is nu al een hit. Je kunt namelijk al inschrijven voor een wachtlijst, en dan krijg je gelijk 30% korting op je bestelling.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair België. Beeld: iStock

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien