Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Of je worst lust: beroemde Hema-rookworst krijgt vegetarische variant

Goed nieuws voor alle vegetariërs: de wereldberoemde rookworst van Hema krijgt een vegetarische variant die verkrijgbaar is in alle winkels van de keten. En met een behoorlijk briljante naam.

De OokWorst (je hebt ‘m vast al door: rookworst zonder ‘R’ en dus ‘ook worst’) is het derde product in het vegetarische aanbod van de winkel.

Advertentie

Het saucijzenbroodje had al een vegetarisch broertje en de hotdog verkoopt Hema inmiddels al even in een veganistisch jasje. Steeds meer mensen zoeken tegenwoordig naar manieren om minder of geen vlees te eten. De keten hoopt zo voldoende smaakvolle alternatieven aan te bieden.

Beroemde smaak van de rookworst

Over smaak gesproken: of de OokWorst net zo uniek smaakt als de populaire rookworst? Volgens productmanagers Demi Tammer en Lisanne Rahusen van Hema is de vega-variant ook heerlijk. “We zijn meer dan een jaar bezig geweest om de unieke smaak van de rookworst te evenaren”, aldus de dames.

Of-ie net zo lekker is? Dat kunnen we vanaf maandag allemaal zelf beoordelen. De OokWorst is gemaakt op basis van plantaardige oliën, erwtenvezel en erwten- en vrijeuitloopei-eiwit. Voor 3 euro 50 serveer je ‘m bij een heerlijke stampot, op een broodje óf natuurlijk gewoon lekker uit het vuistje.

Eet je vegetarisch of veganistisch? Zó krijg je toch al je voedingsstoffen binnen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: Hema

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien