6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Herfstsangria met appel, sinaasappel, granaatappel en kaneel

 Ingrediënten voor 8 personen

  • 750 ml witte wijn (bijvoorbeeld sauvignon blanc)
  • 250 ml appelcider
  • 500 ml granaatappelsap
  • 2 el ahornsiroop
  • 10 kaneelstokjes
  • 1 sinaasappel
  • 1 appel
  • 1 granaatappel

Bereidingswijze

Advertentie

  1. Doe de wijn en het granaatappelsap in een grote kom. Doe hier 2 kaneelstokjes bij.
  2. Maak de appel en sinaasappel goed schoon en snijd ze in plakjes en vervolgens in driehoekige stukjes. Doe ze in de kan.
  3. Halveer de granaatappel en maak de pitjes los. Doe ze in de kan. Voeg vervolgens de ahornsiroop toe en roer het geheel goed door.
  4. Zet de kan tenminste 2 uur, maar liever nog een hele nacht, in de koelkast.
  5. Voeg net voor het serveren de appelcider toe.
  6. Verdeel de sangria en stukjes fruit over 8 glazen. Voeg eventueel nog wat ijsblokjes toe en serveer met een kaneelstokje als roerstaafje.

Meer lekkere recepten en handige keukentips? Like Libelle Lekker Nederland op Facebook en schrijf je in voor de Libelle Lekker nieuwsbrief!

BEKIJK OOK: 5x recepten met rode wijn die je vandaag nog wilt maken.

Bron: Libelle Lekker BE. Beeld: iStock

Jörgen Raymann: “Het leven lacht me toe en ik lach keihard terug”

Jörgen Raymann - libelle

Premium

Er was een tijd dat succes hem deed vergeten waar het leven werkelijk om draait. Tegenwoordig is Jörgen Raymann (53) een stuk bescheidener, maar niet minder goedlachs. “Die moeilijke periode heeft me nederig en bescheiden gemaakt.”

We spreken Jörgen Raymann op een prachtig landgoed in Almere in Waterkasteel de Kemphaan, dat uitkijkt over een meer. Aan de overkant woont hij. Nog even, want de villa met tropisch zwembad en gym van 613 vierkante meter staat te koop. Nu zijn dochters Melody (26) en Jahlisa (22) op zichzelf wonen, verhuizen hij en zijn vrouw Sheila naar ee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien