Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Het gouden thee boek

Wie echter dacht dat daarmee het laatste woord over thee was uitgesproken, heeft het mis. In Het gouden thee boek valt alles te lezen over theesoorten, bereidingswijzen, lekkere combinaties en de uiteenlopende bijzondere eigenschappen van het warme drankje.

Van ontbijtdrank tot digestief na een heerlijk etentje: thee geeft geur, kleur en smaak aan elk specifiek moment. In de Chinese oudheid werd thee oorspronkelijk gedronken om zijn opwekkende uitwerking. In Europa werd de thee geïntroduceerd door de Arabieren en sloeg meteen enorm aan. Zowel de Britten als de Nederlanders bouwden speciale ranke schepen om thee te importeren. Het gouden thee boek bevat een groot aantal recepten die allemaal variaties zijn op die ene plant: thee. Er kunnen de meest uiteenlopende dranken mee worden bereid: hete en ijskoude, opwekkende, rustgevende, stimulerende en extra smakelijke. Door middel van dit boek haalt u de wereld in huis met Russische thee, Chinese thee, Schotse thee, Siberische thee en… romantische middernachtthee! Naast thee komt er in dit boek een verscheidenheid aan lekkernijen voorbij die u in combinatie laten genieten van alle heerlijkheden die thee u te bieden heeft.

Advertentie

Het gouden thee boek, De Lantaarn BV
ISBN 9789054264972, prijs € 12,50

U kunt Het gouden thee boek hier bestellen

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien