Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Het Grote Kliekjesboek – Puck Kerkhoven

Steeds minder mensen bewaren hun restjes en kliekjes om er later nog iets lekkers mee te maken. Culinair journaliste Puck Kerkhoven laat zien dat er nog vele mogelijkheden zijn voor wat de meeste mensen beschouwen als een hapje voor de prullenbak. Wat doe je bijvoorbeeld met je oude brood, behalve er tosti’s of wentelteefjes van maken? Of met te veel gekookte rijst of pasta? Zachte appels: worden ze appelmoes of voer voor de vogels? En spoel je de overgebleven eiwitten zo door gootsteen of heeft het meer mogelijkheden?

Dit boek bundelt opmerkelijke ideeën met smakelijke recepten waar je zelf misschien nooit op was gekomen. Ook professionele koks als Jonnie Boer en Alain Caron leveren een bijdrage in de strijd tegen de nodeloze voedselverspilling. Laat je verrassen door Het grote kliekjesboek. Weggooien kan immers altijd nog.

Advertentie

Winnaar van de Gouden Garde 2008.

Het Grote Kliekjesboek – Puck Kerkhoven, Uitgeverij De Boekenmakers
ISBN 9789077740354, Prijs € 19,95
Verschijningsdatum december 2008

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien