Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Het Grote Kliekjesboek – Puck Kerkhoven

Steeds minder mensen bewaren hun restjes en kliekjes om er later nog iets lekkers mee te maken. Culinair journaliste Puck Kerkhoven laat zien dat er nog vele mogelijkheden zijn voor wat de meeste mensen beschouwen als een hapje voor de prullenbak. Wat doe je bijvoorbeeld met je oude brood, behalve er tosti’s of wentelteefjes van maken? Of met te veel gekookte rijst of pasta? Zachte appels: worden ze appelmoes of voer voor de vogels? En spoel je de overgebleven eiwitten zo door gootsteen of heeft het meer mogelijkheden?

Dit boek bundelt opmerkelijke ideeën met smakelijke recepten waar je zelf misschien nooit op was gekomen. Ook professionele koks als Jonnie Boer en Alain Caron leveren een bijdrage in de strijd tegen de nodeloze voedselverspilling. Laat je verrassen door Het grote kliekjesboek. Weggooien kan immers altijd nog.

Advertentie

Winnaar van de Gouden Garde 2008.

Het Grote Kliekjesboek – Puck Kerkhoven, Uitgeverij De Boekenmakers
ISBN 9789077740354, Prijs € 19,95
Verschijningsdatum december 2008

Zo ziet deze week (7 april t/m 14 april) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling. 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien