Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Het Grote Kliekjesboek – Puck Kerkhoven

Steeds minder mensen bewaren hun restjes en kliekjes om er later nog iets lekkers mee te maken. Culinair journaliste Puck Kerkhoven laat zien dat er nog vele mogelijkheden zijn voor wat de meeste mensen beschouwen als een hapje voor de prullenbak. Wat doe je bijvoorbeeld met je oude brood, behalve er tosti’s of wentelteefjes van maken? Of met te veel gekookte rijst of pasta? Zachte appels: worden ze appelmoes of voer voor de vogels? En spoel je de overgebleven eiwitten zo door gootsteen of heeft het meer mogelijkheden?

Dit boek bundelt opmerkelijke ideeën met smakelijke recepten waar je zelf misschien nooit op was gekomen. Ook professionele koks als Jonnie Boer en Alain Caron leveren een bijdrage in de strijd tegen de nodeloze voedselverspilling. Laat je verrassen door Het grote kliekjesboek. Weggooien kan immers altijd nog.

Advertentie

Winnaar van de Gouden Garde 2008.

Het Grote Kliekjesboek – Puck Kerkhoven, Uitgeverij De Boekenmakers
ISBN 9789077740354, Prijs € 19,95
Verschijningsdatum december 2008

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien