Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Het Tapasboek

Bestel dit boek bij Bruna

De laatste jaren is de Spaanse keuken wereldwijd populair geworden, met als meest bekende onderdeel de tapas. Tapas, heerlijke kleine hapjes die meestal voor de maaltijd gegeten worden, zijn een Spaanse way of life.

Het tapasboek biedt een heerlijke verzameling eenvoudige en authentieke recepten voor tapas, van gambas al ajillo (knoflookgarnalen) tot tortilla española (Spaanse tortilla). De authentieke recepten uit dit receptenboek zijn gemakkelijk te bereiden en zijn dus geschikt voor iedere kok die zijn eerste stappen in de Spaanse keuken wil zetten.

Advertentie

Deze tapasbijbel legt u uit wat je moet weten over deze typisch Spaanse manier van eten en het belang van de tapasbarcultuur in Spanje.

Simone Ortega schrijft al vijftig jaar lang over eten en is een autoriteit op het gebied van de traditionele Spaanse keuken. Haar koekboek 1080 recepten was een grote bestseller.

Het Tapasboek – Simone en Ines Ortega, Kosmos Uitgevers
ISBN: 9789021548906, Prijs: €29,95
Verschijningsdatum: oktober 2010

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien