Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Reserveren maar: híer opent het eerste kaasfonduerestaurant van Utrecht

Ben jij ook zo gek op een avondje met vrienden of familie rond het kaasfondue? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Dippen maar
De Bakkerswinkel opent op donderdag 4 oktober het eerste kaasfonduerestaurant van Utrecht. Het restaurant krijg de toepasselijke naam ‘Fondue au Fromage’ en komt in de werfkelder van het bakkerspand aan de Wittevrouwenstraat. Daar kun je vanaf volgende week elke donderdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur terecht voor een gezellig avondje dippen.

Advertentie

Spontaan idee
Leuk detail: het idee voor ‘Fondue au Fromage’ ontstond nadat een medewerker een groot stuk brood had uitgehold en daar kaas in had gegoten. Ze zat daar met vrienden in de tuin lekker uit te lepelen en stuurde eigenaar Ton Geelhoed een foto. Die vond dat er zó goed uitzien dat hij besloot om er met De Bakkerswinkel iets mee te doen.

Cadeautje
Als je komt eten, kun je kiezen uit vier verschillende soorten kazen: Nederlandse, Engelse, Franse en Zwitserse. Extra leuk: als je in oktober komt kaasfondue’en, krijg je per twee personen een fles prosecco.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: DUIC. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien