Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Alleen deze maand te krijgen: de nú al populaire oliebollenvlaai

Taart en oliebollen; de meeste mensen zijn dol op allebei. Een bakkerij in het zuiden van ons land besloot daarom om deze twee lekkernijen te combineren. En dan krijg je dus – jawel – een heuse oliebollenvlaai.

Vrouwlief bedankt
Bakkerij ‘Echte Bakker Van der Steen’ uit het Brabantse Made introduceerde de vlaai nog geen 24 uur geleden met een video op Facebook. Het idee voor de vlaai komt van de vrouw van bakker Barry. “We waren oliebollen aan het bakken én vlaaien. Zo is de combinatie er gekomen. Er zit ook Zwitserse room omheen, bestaande uit slagroom een pudding”, laat de bakker aan Omroep Brabant weten.

Advertentie

Nu al een hit
De oliebollenvlaai lijkt nu al een hit te zijn, want de reacties stromen binnen. Vanaf komend weekend is bijzondere vlaai te koop. Volgens Barry wordt de vlaai een groot succes. “Veel mensen zijn nieuwsgierig door de foto’s en het filmpje van de vlaai. En mijn vrouw die dit idee bedacht heeft, vond de vlaai heerlijk!” zegt hij.

En toegegeven, na het zien van de video loopt het water ook ons in de mond. Op naar Made!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Omroep Brabant & Facebook. Beeld: screenshot video ‘Echte Bakker Van der Steen’

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien