Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Alleen deze maand te krijgen: de nú al populaire oliebollenvlaai

Taart en oliebollen; de meeste mensen zijn dol op allebei. Een bakkerij in het zuiden van ons land besloot daarom om deze twee lekkernijen te combineren. En dan krijg je dus – jawel – een heuse oliebollenvlaai.

Vrouwlief bedankt
Bakkerij ‘Echte Bakker Van der Steen’ uit het Brabantse Made introduceerde de vlaai nog geen 24 uur geleden met een video op Facebook. Het idee voor de vlaai komt van de vrouw van bakker Barry. “We waren oliebollen aan het bakken én vlaaien. Zo is de combinatie er gekomen. Er zit ook Zwitserse room omheen, bestaande uit slagroom een pudding”, laat de bakker aan Omroep Brabant weten.

Advertentie

Nu al een hit
De oliebollenvlaai lijkt nu al een hit te zijn, want de reacties stromen binnen. Vanaf komend weekend is bijzondere vlaai te koop. Volgens Barry wordt de vlaai een groot succes. “Veel mensen zijn nieuwsgierig door de foto’s en het filmpje van de vlaai. En mijn vrouw die dit idee bedacht heeft, vond de vlaai heerlijk!” zegt hij.

En toegegeven, na het zien van de video loopt het water ook ons in de mond. Op naar Made!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Omroep Brabant & Facebook. Beeld: screenshot video ‘Echte Bakker Van der Steen’

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien