Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Honingijs

Nagerecht voor 4-6 personen

Benodigdheden:

  • 3 eidooiers
  • 100 g lavendelhoning
  • 2½ dl melk
  • 1 dl slagroom, lobbig geklopt

Bereidingswijze

Advertentie

  1. Klop de eidooiers los met de honing.
  2. Breng de melk aan de kook en schenk dit bij het eidooiermengsel.
  3. Schenk het mengsel terug in de pan en laat het op heel zacht vuur (of in een kom boven een pan heet water) binden, maar vooral niet koken.
  4. Laat iets afkoelen en spatel er de slagroom door.
  5. Draai er ijs van in een ijsmachine of bevries het in circa 6 uur in een koelkastdoos in de diepvries.
  6. Roer het ijs dan elk uur door met een vork.

Bereidingstijd: circa 25 min. Bevriezen: 30 min.-6 uur. Circa 200 kcal p.p.

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie:Renee Frinking

nagerechten

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien