50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

IJssalon komt met dé ultieme traktatie voor mayonaisefans

Op een patatje, naast een stukje vlees of lekker op brood: een kloddertje mayo smaakt eigenlijk overal wel bij. Toch maakt een Schotse ijssalon het wel érg bont: zij hebben namelijk ijs gelanceerd met de smaak van mayonaise.

Ja je hoort het goed: mayonaise.

Advertentie

Gemengde reacties
De zaak plaatste als teaser een foto van de ijstraktatie op Instagram, maar die lokt nogal gemengde reacties uit. Want hoewel veel mensen gek zijn op mayonaise, zijn er maar weinig die de nieuw ijssmaak willen uitproberen. ‘’Ik ga dit rapporteren. Hoe kun je ijs zo onteren met die monsterlijke smaak,’’ reageert iemand. Een ander ziet het ‘gouden ijs’ wel zitten: ‘’Ik wil dit! Waar kan ik dit halen?’’ reageert iemand.

Promotiestunt?
Of de bijzondere ijssmaak daadwerkelijk in het assortiment zal worden opgenomen, is nog niet bekend. Veel mensen zijn er namelijk van overtuigd dat het gaat om een promotiestunt. Wordt vervolgd dus…

Een bericht gedeeld door ICE (@ice_falkirk) op

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron: Instagram. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien