Nu te koop: speciale uitgave Libelle Vrijheid 75 jaar

Zoek binnen:

Een jubileum te vieren? Op deze 3 plekken proost je onder de €4

Proosten, we doen het graag. Op de liefde, het leven, het weekend, een goed gesprek op werk of natuurlijk een mooi jubileum. En dat mag wat kosten, behálve op deze 3 plekken.

Daar kun je namelijk cava bestellen voor een heel mooi prijsje.

Advertentie

1. Xampanyeria Centra

Tussen de toeristen en alle drukte van Amsterdam, vind je midden op de Wallen een tentje genaamd Xampanyeria Centra. Als je daar binnenstapt, word je overvallen door een warme oase van Spaanse knusheid. In dit kleine restaurantje zijn de Spaanse invloeden overal te zien. De menukaart is modern met een Spaanse touch en ook het interieur en de kleuren doen mediterraans aan. Wat extra leuk is aan dit tentje, is dat je er voor een heel leuk prijsje kunt genieten van een glas bubbels. Voor slechts €3 heb je al een glas van hun Centra Brut. Daar proosten we op!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Join us for dinner? ✋️#haveyoutriedourcava? 💦

Een bericht gedeeld door Xampanyeria Centra (@xampanyeriacentra) op

2. Five brothers fat

De 1e vestiging van Five brothers fat bevond zich in de De Clercqstraat. Dat liep heel goed. Totdat ze hun klanten er niet meer kwijt konden. Een 2e vestiging in de Pijp opende haar deuren en ook daar komen veel klanten op af. Waarom? De glazen cava voor een bedrag van – het is bijna niet te geloven – €2 zijn behoorlijk in trek. Voor slechts €14,50 heb je een hele fles met rode óf witte bubbels. Daarbij kun je de lekkerste tapasgerechtjes bestellen en zit je ook nog eens in hartje Amsterdam. Hét recept voor een avondje feest.

3. Bar Cava

Ook in Utrecht kun je goed borrelen. Voor een betaalbare én gezellige tijd, kies je daar het liefst voor Bar Cava. Een bar (goh) waar je cava kunt drinken (je meent het). Maar niet zomaar een. Bar Cava is de perfecte combinatie tussen chic en bourgondisch, maar dan voor een heel leuke prijs. En díe combinatie is uniek. Voor maar €3,75 geniet je er van een glas bubbels en kun je urenlang tafelen onder het genot van de vele bites die je er kunt bestellen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

VANDAAG OESTERS EN BUBBELS OP ZONDAG! 🍾 #plateauvoor€9,50 #goedterrasweer #barcava

Een bericht gedeeld door Bar Cava (@bar_cava_utrecht) op


Is het al weekend?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

20 vragen aan Lex Uiting: “Er zijn anderen die beter zijn, maar ik kan óók iets”

Lex uiting - Libelle

Premium

Presentator Lex Uiting (33) bracht onlangs het nummer Danse Ôs Vreej uit, als eerbetoon aan 75 jaar vrijheid. Hij woont met zijn vriendin Suus in Amsterdam.

Waarom heb je het nummer Danse Ôs Vreej uitgebracht?
“Het is het meest persoonlijke liedje dat ik ooit heb geschreven. Het is het verhaal van mijn omaatje, zij is nu 90. Ik was bij haar op bezoek en ze vertelde over de oorlog, hoe ze tijdens de bevrijding al die jaren oorlog van zich heeft afgedanst.”

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien