Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kaasfonduen in het vliegtuig? Het kan bij déze maatschappij

Het eten in vliegtuigen is meestal niet veel soeps, maar er zijn een aantal uitzonderingen. Wist je bijvoorbeeld dat er een Zwitserse vliegtuigmaatschappij is die kaasfondue serveert in de lucht?

Bij sommige Europese vluchten van Swiss International Air Lines kun je genieten van dit heerlijke gerecht.

Advertentie

Traditioneel recept
Voor 15 euro (17 Zwitserse Frank) heb je een warme kaasfondue inclusief brood om te dippen. De fondue is gemaakt volgens het traditionele recept, namelijk 50 procent Vacherin Fribourgeois- en 50 procent Gruyère kaas. En het fijne is: het gerecht is niet alleen maar weggelegd voor priority vliegers, je kunt het ook gewoon bestellen in de economy class.

Specifieke vluchten
Er is wel één maar: je moet namelijk vliegen vanaf Genève. De fondue is verkrijgbaar op vluchten vanaf Genève naar Malaga, Athene, Stockholm, Moskou, Gotenburg, Hurghada, Lissabon, Sint Petersburg en Marrakesh.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Glamour. Foto: iStock

 

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien