Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Kaasliefhebbers opgelet: McDonalds verkoopt nu ook déze snack

Had je eigenlijk met jezelf afgesproken om wat gezonder te gaan eten? Dan schopt dit nieuws waarschijnlijk je plannen in de war. De McDonalds heeft namelijk een wel héél lekkere snack aan het assortiment toegevoegd: mini-kaassoufflés!

Dit betekent dat je niet meer per se naar de snackbar hoeft te gaan voor je favoriete kaashapjes.

Advertentie

Samen of alleen
De kaassoufflés zitten samen met kipnuggets en andere kip-snacks in de McDonald’s Sharebox, die bedoeld is om samen met anderen te delen (of gewoon lekker in je eentje op te eten). Heb je liever alleen kaassoufflés? Dat kan ook: je kunt de kaassnacks namelijk ook in doosje van 4 bestellen.

Wees er wel snel bij, want de kaassoufflés zijn maar tot 26 augustus te verkrijgen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook. Beeld: iStock

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien