Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Dag lange rij: kassaloos winkelen bij Albert Heijn is vanaf nú mogelijk

Sta jij ook altijd in de verkeerde (lees: langste) rij voor de kassa? Dan hebben we goed nieuws voor je. Albert Heijn introduceert kassaloos winkelen. Vanaf vandaag kun je in twee AH-winkels de supermarkt uitlopen zonder dat je langs de kassa hoeft. Nu al het beste nieuws van de maandag!

Je moet er wel even voor naar het Amsterdam Medisch Centrum. Daar gaat de proef in twee AH t0 go-winkels namelijk van start. Vanaf volgende week kun je ook bij de AH to go op het metrostation van Amsterdam Centraal terecht. Op basis van verzamelde ervaringen wordt bepaald of én wanneer andere AH-winkels de spiksplinternieuwe betaalmethode krijgen.

Advertentie

Tap to go-kaart
Klanten die de nieuwe betaalmethode willen uitproberen krijgen een speciale tap to go-kaart. Deze pas moet je voor het schap houden waaruit je een product haalt. Je hoeft je maar één keer te registreren zodat je gegevens aan een speciale app worden gekoppeld. Ben je de winkel uit, dan wordt het bedrag na tien minuten vanzelf van je rekening afgeschreven. Een kind kan de was doen! Ook fijn: je kunt ook een Android-telefoon gebruiken. iPhone-gebruikers moeten nog even geduld hebben, daar is nog geen toepassing voor.

Meer hulp
Gaan er door het schrappen van kassamedewerkers banen verloren? Nee, volgens Jan-Willem Dockheer, directeur van AH to go, niet. “Het is geen bezuinigingsmaatregel”, zegt hij. “Wat verandert, is dat mijn medewerkers midden in de winkel gaan staan en klanten gaan helpen. Als iemand bijvoorbeeld een vraag heeft over een bepaald product. Misschien is er juist meer arbeid nodig omdat de schappen sneller moeten worden bijgevuld.”

Bron: NOS. Beeld: ANP.

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien