Queen-Musical ‘We Will Rock You’: tot € 15,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Kersenijs

Om je vingers bij af te likken, zo lekker!

Wat? (6 ijsjes)
600 g verse kersen, ontpit
175 g poedersuiker
het sap van ½ citroen
6 ijshoorntjes

Advertentie

Hoe?
Voor circa 6-8 personen: Pureer de kersen in de keukenmachine samen met 1 dl water, poedersuiker en citroensap. Draai dit mengsel tot ijs in een ijsmachine of zet het in een diepvriesbakje ongeveer
6 uur in de diepvriezer. Roer, als u het ijs in de diepvriezer maakt, het mengsel elk uur om met een vork. Serveer het ijs in ijshoorntjes

Bereidingstijd: 15 min. Bevriezen: 30 min. – 6 uur.

145 Kcal. per hoorntje

Bron: Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Peter Kooijman

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien