Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kersenijs

Om je vingers bij af te likken, zo lekker!

Wat? (6 ijsjes)
600 g verse kersen, ontpit
175 g poedersuiker
het sap van ½ citroen
6 ijshoorntjes

Advertentie

Hoe?
Voor circa 6-8 personen: Pureer de kersen in de keukenmachine samen met 1 dl water, poedersuiker en citroensap. Draai dit mengsel tot ijs in een ijsmachine of zet het in een diepvriesbakje ongeveer
6 uur in de diepvriezer. Roer, als u het ijs in de diepvriezer maakt, het mengsel elk uur om met een vork. Serveer het ijs in ijshoorntjes

Bereidingstijd: 15 min. Bevriezen: 30 min. – 6 uur.

145 Kcal. per hoorntje

Bron: Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Peter Kooijman

 

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien