Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Nu al favoriet voor de kerstdagen: een ijstaart gemaakt van speculoos

Een kerstdiner sluit je helemaal in stijl af met een ijstaart. Wel zo feestelijk, toch? Dit jaar hoef je niet lang te zoeken naar de lekkerste smaak.

Die hebben wij vast voor je gevonden. Lotus komt namelijk met een ijstaart met speculoos op de markt.

Advertentie

Heerlijk romig vanille-ijs met een crunchy vulling van speculoos en stukjes speculoos als topping. En er zit ook nog wat verstopte chocolade in. Klinkt heerlijk, toch? Ook prima te eten buiten de feestdagen om. Je vindt ‘m gewoon in de supermarkt, dus hop, lekker uitproberen. Scheelt je bovendien een aantal uren in de keuken om een dessert in elkaar te knutselen.

Wees goed voorbereid op de feesttijd van het jaar en scoor hier de leukste items:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair. Beeld: iStock

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien