Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Happy ValenHeinz: ketchuptruffels voor Valentijnsdag

Een valentijnscadeau voor échte ketchupliefhebbers: de ketchuptruffels van Heinz. Luxe chocolade gevuld met ons geliefde tomatengoedje.

Het ideale cadeau om jouw lief mee te verrassen.

Advertentie

Ketchuptruffels

De ketchupgigant sloeg de handen ineen met de chocolatiers van het Britse warenhuis Fortnum & Mason. Een doosje van deze bijzondere truffels bevat 9 chocoladetruffels in de smaken melk, wit en puur. De binnenkant is gevuld met een romige ganache op basis van chocolade en Heinz tomatenketchup. Heinz belooft dat je de ketchupsmaak zeker terug zult proeven in de bonbons.

Vind je dit het ideale valentijnscadeau voor je partner of jezelf? Een doosje kost 23,50 euro en je bestelt het online. Je moet wel snel zijn, want er is een beperkte oplage beschikbaar.

Zin gekregen om zelf dit soort lekkernijen te maken? Dan is de bakworkshop echt iets voor jou: 

Bakcursus: leer bakken als Robèrt
Bakcursus: leer bakken als Robèrt
89
Bestel hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair. Beeld: iStock

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien