Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Happy ValenHeinz: ketchuptruffels voor Valentijnsdag

Een valentijnscadeau voor échte ketchupliefhebbers: de ketchuptruffels van Heinz. Luxe chocolade gevuld met ons geliefde tomatengoedje.

Het ideale cadeau om jouw lief mee te verrassen.

Advertentie

Ketchuptruffels

De ketchupgigant sloeg de handen ineen met de chocolatiers van het Britse warenhuis Fortnum & Mason. Een doosje van deze bijzondere truffels bevat 9 chocoladetruffels in de smaken melk, wit en puur. De binnenkant is gevuld met een romige ganache op basis van chocolade en Heinz tomatenketchup. Heinz belooft dat je de ketchupsmaak zeker terug zult proeven in de bonbons.

Vind je dit het ideale valentijnscadeau voor je partner of jezelf? Een doosje kost 23,50 euro en je bestelt het online. Je moet wel snel zijn, want er is een beperkte oplage beschikbaar.

Zin gekregen om zelf dit soort lekkernijen te maken? Dan is de bakworkshop echt iets voor jou: 

Bakcursus: leer bakken als Robèrt
Bakcursus: leer bakken als Robèrt
89
Bestel hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 15 – Mijn computer werd gehackt

Hacken

Premium

Yvon (45): “Ik heb het telefoonnummer dat ik had gebeld later nog gegoogeld. Meteen verschenen er allerlei berichten met: ‘gevaarlijk’ en las ik ervaringen van mensen die hetzelfde was overkomen en ervoor waarschuwden zéker niet het nummer te bellen dat ik wel had gebeld.

Hoe had ik toch zo dom kunnen zijn om klakkeloos dat nummer te bellen? Ik wist toch wat phishing was, daar werd je toch overal voor gewaarschuwd? Ik had wel eens mailtjes en sm

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien