Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Kinderboekenweek-geschenk 2009

Waarom zijn snoep en patat heel erg lekker, maar niet gezond? En waarom zijn spruitjes wel gezond, maar niet lekker? Is het niet mogelijk om iets gezonds te maken dat elk kind lekker vindt? Bijvoorbeeld een heerlijke snack met spruitjes?

In het Kinderboekenweek-geschenk De wraak van het spruitje vertelt Jan Paul Schutten over zijn bezoek bij de grootste ‘lekkerexperts’ van Nederland. Zo gaat hij langs bij MARS, McDonalds en Coca Cola. Welke geheimen hebben zij?

Advertentie

Wat moet je er allemaal voor doen om een spruitjesgerecht te maken dat net zo lekker is als een kroket of chocoladereep? En lukt het uiteindelijk om zo’n gezonde spruitjes-snack te maken? Willen alle kinderen van Nederland na de Kinderboekenweek spruitjes eten?

Over Jan Paul Schutten
Jan Paul Schutten werd geboren in 1970 in Vlissingen en is schrijver. Zijn allereerste kinderboek kwam in 2003 uit. Dit boek had de titel: Ruik eens wat ik zeg. Het boek was een groot succes en hij ontving voor dit boek dan ook een Vlag & Wimpel. Na dit boek, volgden er nog veel meer kinderboeken. Het boek De wraak van het spruitje is het Kinderboekenweek-geschenk van dit jaar en geschreven door Jan Paul.

Lezen in de trein
Als u het Kinderboekenweek-geschenk aan de conducteur laat zien, mag uw kind geheel gratis met de trein reizen. Deze actie is alleen geldig in de Kinderboekweek van 7 t/m 17 oktober 2009 en voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Voor de overige voorwaarden kunt u kijken op www.ns.nl.

Als u bij Bruna tenminste €10,- aan kinderboeken koopt, krijgt u het kinderboekenweek-geschenk De wraak van het spruitje van Jan Paul Schutten gratis. (OP=OP)

Lees meer over de kinderboekenweek 2009.

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien